Η Σκαμόρτσα από Βουβάλι είναι ένα τυρί που παράγεται αποκλειστικά από γάλα βουβαλιού. Σε αντίθεση με τη σκαμόρτσα από αγελαδινό γάλα, έχει μια πιο μαλακή και πιο λευκή κρούστα, μια πιο υγρή υφή και μια πιο έντονη γεύση, που προέρχεται από το γάλα βουβαλιού.
Τύποι και Συσκευασίες
Λευκή και καπνιστή
Μέγεθος: από 250 γρ έως 500 γρ συσκευασμένο κενό αέρος
Κωδικός: FERRSCA1
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 30 ΗΜΕΡΕΣ
Το πεκορίνο Riserva del Pastore είναι ένα τυρί που αποτυπώνει την ουσία της παστωτικής γεύσης. Με μια λεία κρούστα που κυμαίνεται από το ελεφαντόδοντο έως το φυσικό χρώμα του άχυρου ή το καραμέλα, είναι ένα οπτικό κόσμημα όσο και γευστικό.
Η ημι-μαγειρεμένη πάστα του είναι συμπαγής, με αραιά μάτια και ελαφρώς χρωματισμένη από άχυρο, μαρτυρώντας την προσοχή στην παραγωγή του. Στον ουρανίσκο, η γεύση αποκαλύπτεται ευχάριστα λεπτή όταν είναι νεαρή, εξελισσόμενη σε μια πιο έντονη και πλούσια γεύση με την ωρίμανση.
Αυτό το πεκορίνο είναι ένα κλασικό τυρί τραπεζιού, τέλειο για να το απολαύσετε με ψωμί, φρέσκα λαχανικά ή βραστές πατάτες, και μετατρέπεται σε μια εξαιρετική προσθήκη τριμμένο στα πιάτα. Το Πεκορίνο Riserva del Pastore είναι μια αυθεντική και εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία, που αντικατοπτρίζει την παράδοση και την αριστεία της παραγωγής μας.
Μαθήματα για όσους επιθυμούν να γίνουν τυροκόμοι ή για όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τεχνολογία του ιταλικού τυριού, ιδιαίτερα με ωμό γάλα.
Σε αμόλυντους βοσκότοπους στο εσωτερικό της περιοχής Καμπανίας, εκτρέφονται επιλεγμένες αγελάδες, του οποίου το νόστιμο γάλα θα δώσει ζωή στη μοτσαρέλα αγελάδας. Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο τυρί με ελαστική υφή, πολύ παρόμοιο με τη μοτσαρέλα από βουβάλι όσον αφορά την επεξεργασία. Στην εμφάνιση είναι λευκό με ιριδίζουσα απόχρωση και το μαλακό του εσωτερικό αποκαλύπτει μια ζύμη με πολύ λεπτές στρώσεις. Η μοτσαρέλα αγελάδας έχει ήπια γεύση, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολα αναγνωρίσιμη για τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά. Εκτός από την κατανάλωση φρέσκια, συχνά χρησιμοποιείται ως συστατικό για μαγείρεμα. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι η πίτσα, όπου προστίθεται για να της δώσει μια διαφορετική γεύση από την συνηθισμένη.
Σχεδιασμένη για να κόβει τα ανώτερα και κατώτερα πιάτα της κρούστας του τυριού.
Η αυτόματη μηχανή εκτελεί τη λειτουργία κοπής και αφαίρεσης του ανώτερου και του κατώτερου πιάτου από τη φόρμα, με ρυθμιζόμενο πάχος ανάλογα με τις ανάγκες.
Η μηχανή Spiattatrice επεξεργάζεται το τυρί σε κατακόρυφη θέση προκειμένου να διαχειρίζεται τις διαδικασίες με εξαιρετική ακρίβεια.
Όπως όλες οι μηχανές της Caseartecnica Bartoli, διαθέτει μικρές διαστάσεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση χώρου εργασίας.
Η μπουράτα, ένα τυρί με ελαστική ζύμη, παράγεται στην Πούλια, συγκεκριμένα στην πόλη Άντρια. Αυτή η χειροποίητη σακούλα με ελαστική ζύμη που περιέχει μια καρδιά από Στρατσιατέλα είναι σήμερα μία από τις καλύτερες σπεσιαλιτέ της Πούλια.
Συστατικά: Γάλα, κρέμα, αλάτι, τρούφα (3%) – ή γκοργκονζόλα, πυτιά, χωρίς συντηρητικά.
Τύποι και Συσκευασίες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 15 ΗΜΕΡΕΣ
Κωδικός: BURRATP.
Το Fiore Sardo είναι ένα τυρί που περιέχει την ουσία της Σαρδηνίας και την χιλιετή της ιστορία. Χαρακτηρίζεται από μια μοναδική δομή, που κυμαίνεται από συμπαγή έως κοκκώδη, και ένα έντονα καπνιστό άρωμα, αυτό το τυρί ξεχωρίζει για την πλούσια και ελαφρώς πικάντικη γεύση του.
Ένα αληθινό κόσμημα για τους λάτρεις των τυριών, το Fiore Sardo φέρνει στο τραπέζι ένα κομμάτι της σαρδηνιακής παράδοσης, προσφέροντας μια αξέχαστη αισθητηριακή εμπειρία. Παρασκευάζεται από 100% ιταλικό γάλα και είναι απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα εκτός από το γάλα/λακτόζη, είναι ένα τυρί που γιορτάζει την γαλακτοκομική κληρονομιά της γης μας, ιδανικό για να εμπλουτίσει τα πιάτα σας με μια πινελιά χαρακτήρα και αυθεντικότητας.
Η ρικότα από βουβαλίσιο γάλα είναι ένα μαλακό τυρί που παρασκευάζεται από τον ορό που απομένει από την επεξεργασία της βουβαλίσιας μοτσαρέλας. Η υφή του είναι μαλακή και κόκκινη, αλλά ποτέ αμμώδης. Η μυρωδιά του βουβαλίσιου γάλακτος δεν έχει την ίδια ένταση με αυτή της μοτσαρέλας, γι' αυτό ταιριάζει καλά τόσο με γλυκά όσο και με αλμυρά πιάτα. Ένα φρέσκο τυρί πλούσιο σε
Τύποι και Συσκευασίες
Βάρος: 250 γρ και 1 κιλό
Θερμοσφραγισμένο δίσκο
Κωδικοί: 321 / 321b
Διάρκεια ζωής: 21 ημέρες
Σαλάμι που παρασκευάζεται από το πιο εκλεκτό μέρος του μηρού του χοίρου, με γλυκιά, αρωματική και πικάντικη γεύση.
Παραγωγή σε έντερο.
21,90€/KG για κομμάτια.
19,90€/KG για το ολόκληρο προϊόν.
Για τους λάτρεις του ώριμου τυριού, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πιπεριά Val d’Orcia.
Αυτό το προϊόν ακολουθεί την ίδια διαδικασία με το φρέσκο, προσθέτοντας μια περίοδο ωρίμανσης. Η φροντίδα, η σοφία και η εμπειρία που αποκτήθηκαν με τα χρόνια επιβεβαιώνονται μέσα από τις εκτιμήσεις του καταναλωτή, ο οποίος σε αυτό το πεκορίνο θα διαπιστώσει μια γεύση ακόμη πιο έντονη και ταυτόχρονα λεπτή.
Η διάσταση είναι διαθέσιμη
σχήμα μπολ βάρους περίπου kg. 1,400 χύμα μορφή; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη μορφή περίπου kg. 1.400; ½ kg. 0.700 περίπου; ¼ kg. 0,350 περίπου
διάσταση με ίσιο χείλος, χύμα μορφή περίπου kg. 2.00; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη μορφή περίπου kg. 2.00; ½ περίπου kg. 1.00; ¼ περίπου kg. 0.500
Νόστιμα σνακ με φρέσκο Parmigiano Reggiano, φτιαγμένο με DOP. 5 μπάρες των 20g από ωριμασμένο τυρί για μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Υγιεινό, πλούσιο σε ασβέστιο, πρωτεΐνες και γεύση. Ιδανικό ως γρήγορο σνακ ή για μια υγιεινή προσθήκη στο γεύμα σας.